2423071291 Πλατανιάς, Μαγνησίας mariaaurorastergioum@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
Πλατανιάς
Αurora | Ενοιαζόμενα δωμάτα Πλατανιάς, Πήλιο


Το χωριό Πλατανιά βρίσκεται στο νότιο Πήλιο και απέχει 60km από τον Βόλο. Αποτελεί ένα δημοφιλές χωρίο που συνδυάζει το πράσινο της φύσης, το γαλάζιο της θάλασσας και την παραδοσιακή Πηλιορείτικη ομορφιά. Το λιμάνι της Πλατανιάς στολίζεται με βάρκες ψαράδων που θυμίζουν νησιώτικο τοπίο.

Το χωριό μας είναι πλήρης οργανωμένο τουριστικά και προσφέρει στους επισκέπτες του ήρεμες διακοπές. Στο χωριό μας θα βρείτε διάφορες ταβέρνες, καφετέριες και μπάρ κατά μήκος της παράλιας που μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα ψάρια, της Πηλιορείτικες γεύσεις, τον καφέ ή το ποτό σας με θέα το Αιγαίο. Ακόμα μπορείτε να βρείτε και mini market για τις καθημερινές σας αγορές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην πανέμορφη παραλία μας μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου καθώς και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον ήλιο και την ησυχία. Ο Πλατανιάς περιβάλλεται από διάφορες καταγάλανες παραλίες στις οποίες την πρόσβαση αναλαμβάνουν δύο τοπικά καϊκια τα οποία εκτελούν τα καθημερινά τους δρομολόγια μεταφέροντας τους επισκέπτες του χωριού μας σε διάφορες παραλίες. Εκτός από τις διάφορες μαγευτικές κοντινές παραλίες, διασχίζοντας την φύση ο επισκέπτης θα συναντήσει μονοπάτια και καλντερίμια τα οποία οδηγούν σε όμορφα γειτονικά χωριά.
  Έχοντας τον Πλατανιά ως βάση διαμονής, μπορείτε να εξερευνήσετε πανέμορφες περιοχές του Νοτίου Πηλίου ή να κατευθυνθείτε ανατολικά και να δείτε χωριά όπως η Τσαγκαράδα, η Ζαγορά κ.α.

Ακόμα μπορείτε να κατευθυνθείτε βορειοδυτικά και να επισκεφθείτε χωριά στα παράλια του Παγασητικού κόλπου.